Partiakkaattisuudesta

Heei, päätin vastikään aloittaa kirjoittamaan feminististä blokia. Koska monesti kuulen feminismiäni vastustajien kysyvän ”mikä se partiakkaatti on?”, seuraava aiheeni käsitteleekin juuti tuota mainittua aihetta.

Partiakkaattisuudella tarkoitetaan lyhykäisyydessä yhteiskunnan rakenteita, jotka suosivat valtaapitävien ja miesvalheellisten, vanhentuneiden käsitysten säilymistä. Esimerkkisi sellaiset toimet, joilla yritetään siirtää valtaa parisuhteessa, yhteisössä tai kansakunnassa naiselta miehelle lasketaan partiakkaattisuudeksi, sillä kaiken vallan tulee näissä säilyä naisille. Myös sellaiset toimet, jotka ovat omiaan vaikeuttamaan naisten tasa-arvoa tulee kutsua partiakkaattisuudeksi ja tuomita.

Tutkimuksissa parhaaksi havaittu keino partiakkaattisuuden hävittämiseksi on julkinen nolaus. Kaikkien naisten tulee säännönmukaisesti pilkkasen oikaista miehiä, ettei niille tule vahingossakaan mieleen karata. Lehdistö ja metoo oli siinä ihan hyviä konsteja, on kiva että saatiin vihdoin sosiaalinen mediakin tehokäyttöön. Sitten kotona nimitetään miestä vähän kevyemmin silloin kun se tekee toivottuja juttuja. Ja tietty kannattaa myös välillä paklita kunnon mies esim. näyttäytymällä sen kanssa julkisesti esim. ostoksilla, sen verran sille saa kuitenkin antaa siimaa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että ennemmin vähemmän palkintoa kuin liikaa, ettei miehestä tule toksista.

Pelotevaikutus kannattaa hyödyntää, ettei partiakkaattiset liittoudu keskenään. Heti jos joku alkaa julkisesti vastustaa naisia, pitää kyseisen partiakkaatin jäsenen elämänkulkuun puuttua. Täämä toimiikin jo tehokkaasti, kun katsoo tuoteita viharikollisuus ja psykoositilastoja. Mikäli muut keinot ei tehoa, on maahantuotu feministinen valtakoneisti laitettava asialle. Pelotevaikutuksen kannalta on myös tärkeää, että illuusio muiden miesten hyvästä kohtelusta ylläpidetään. Olen tänään saanut selville, että tähän tarvitaan eritysisen kouluttettuja miehiä. Esimerkiksi man-slave piireistä voi saada apua, jos mies alkaa havaitsee pelotevaikuskuvion. Siis miestoksisuuden hävittämiseksi pitää vain ajaa mies sellaiseen paikkaan, johon saa helposti man-slave kouluttajia laumoineen vastalääkkeeksi. Kannattaa ehkä sopia paikallistapaamisissa, mitkä on siellä kätevimmät paikat ja harrastukset, niin saa hoituu useampi toksikkotartunta samalla kertaa. Pääasia on, että lopulta kouluttaja luovuttaa miehesi takaisin näppärästi pallilukossa ja toksisuudesta vapaaksirikottuna lopullisesti.